13.10.2010

Ollaan menty kymmenen askelta taaksepäin niin sisäsiisteydessä kuin nukkumisessakin. Viime yönä ensin herättiin siihen, että Osku joi pissaansa. Käytiin ulkona ja korjasin hädät. Saatiin tuon häppeningin jälkeen muutama tunti nukkua, kunnes 04:30 alkoi ulina. Annoin luun ja käytiin vessalla. Tultiin sisälle ja itku jatkui. Vähän ajan päästä tuosta alkoi haista, ja kakathan meidän lattialta löytyi. Aloin siivota ja samalla astuin pökäleeseen. Paljain jaloin. Ehkä hieman liian tapahtumarikas yö, toivottavasti ensi yönä saadaan nukkua.

Tavattiin viikonloppuna Donna Oskun kanssa. Donna haisteli, murahti ja meni karkuun. Osku mennä kipitti perässä ja taas sama toistui. Tätä jatkui koko perjantai-illan, kunnes sitten Osku väsähti ja molemmat nukkui olkkarin matolla vierekkäin. Seuraavan päivän koirat olivat kokonaan kaksin ja näyttivät tulevan juttuun ihan hyvin. Sunnuntaina sitten ne jo leikkivät kahdestaan vapaana tossa meidän pihalla Ruskeasuolla. Onneksi meidän tie on hiljainen ja lyhyt umpikuja, ei täällä autoja juuri näy. Laitan kuvia tässä heti, kun vaan jaksan etsiä piuhan kameralleni.

Ollaan joka päivä käyty tunti keskuspuistossa juoksemassa + monen monta leikkihetkeä sisällä ja kotipihalla. Ollaan myös muutamaan lähialueen koiraan tutustuttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti