18.3.2011

Pikapäivitystä Oskun elämästä ruotsista.

Osku pääsi vihdoin ja viimein Ruotsiin seurakseni ja täällä meillä on kaikki hyvin. Ukko tykkää uudesta kodista ja varsinkin sohvasta, josta pääsee kiipeämään ikkunalaudalle ja katselemaan kadun tapahtumia. Toinen suuri rakkaus Oskulle on Ikeasta ostettu jalkapallopehmolelu, jota tuo jaksaa retuuttaa tunnista toiseen.

Treenien kanssa meillä edetään hienosti, nyt treenataan seisomisen lisäksi seuraamista ja noutoa, jotka molemmat sujuu jo suhteellisen moitteetta. Riippuen tietenkin pikkumiehen mielialasta. Yleisesti ottaen kuitenkin onnistutaan lähes aina.

Ollaan löydetty lähistöltä muutama puisto, jossa Osku voi juosta vapaana ja hakea keppiä. Tänään saatiin seuraksi kaksi n. kolmasluokkalaista poikaa jotka halusivat myös leikkiä Oskun kanssa. Herra tietenkin näytti vain parhaan puolensa ja oli täydellisen hurmaava. Niin ja aikasemmin toisessa puistossa eräs nainen kirjaimellisesti huusi perään ja juoksi meidät kiinni, koska halusi nähdä Oskun. Juna-asemalla joku jenkkipoika pyysi ottaa valokuvan, kun on metsästänyt gööttiä monta vuotta eikä ole nähnyt koskaan luonnossa. Osku on siis oikea filmitähti:D Tässä pihapiirissä lapset on antanu lempinimen Pelle Svanslös. Aika melkein nappiin osu, kun on hännätön ja Uppsalassa.

Yksinoloa harjotellaan edelleen pikkasen kerrallaan, vaikka pidempiäkin päiviä tuo jo osaa olla yksin. Olen yliopistolla 3-4h päivässä ja tuon jälkeen käyn illemmalla vielä juoksemassa, mutta siinä ne yksinolot sitten ovatkin. Kerran viikossa yritän olla vähän pidempään kylillä, vaikka en tiedä onko sillä niin suurta merkitystä onko yksin 4h vai 7h.

Oltiin muutama viikko sitten Sundsvallissa kaveria moikkaamassa ja Osku lähti tottakai mukaan. Matkattiin 3h pohjois-ruotsiin ja sieltä löytyikin ihana 2-vuotias labbispoika Aslan. Pojat tuli tosi hyvin toimeen, nukkuvat jopa samassa korissa ja leikkivät vetoleluilla yhdessä.  Osku olisi jakanut ruokansakin Aslanin kanssa, mutta siihen me ei suostuttu.

Donna jouluna mökillä


Lopulta näistäkin tuli ystäviä


Donna näyttää Oskull, ettei sisällä saa riehua



Paluumatka Uppsalaan

Lumi kanto Oskun joten karkuunjuoksu kepin kanssa oli helppoa.

Jouluaatto 2010







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti