4.11.2010

Tänään meillä on toinen rokotus ja sen jälkeen lähdetään viikonlopuksi vanhempien luokse. Pääsemme kolmeksi päiväksi rannalle lenkkeilemään ja tutustumaan uusiin koiriin. Ainoa suuri ero jollaksella ja ruskeasuolla on, että täällä rusalla on suurin osa koirista alle 4-vuotiaita, kun taas jollaksessa lähes kaikki alkavat lähennellä 10-vuotta.

Harjasin Oskua ensimmäisiä kertoja kunnolla ja nyt meillä onkin pilttipurkillinen pentukarvaa säilössä. Onnistuin myös saamaan muutaman hampaan purkkiin, vähän sen jälkeen, kun olin kasvattajalle sanonut, etten ole koskaan saanut koiriltani hampaita talteen. Great success.

Pakko vielä tässä mainita pojan uusista kujeista. Yksi ilta katselin telkkaria ja havahduin, kun Osku oli ollut liian kauan liian hiljaa..menin makkarista sitten katsomaan mitä se on touhunnut. Vartin saldo: kaksi hajonnutta sukkaa ja yksi puoliksi syöty sukka. Toista puolta tuosta sukasta en koskaan löytänyt, joten nyt odottelen, koska se tulee kakan mukana ulos.Toinen mainitsemisen arvoinen hetki oli, kun annoin jäisen porkkanan palan tuolle. Siitä syntyi hirveä räyhä ja taistelu sekä yksi suht. hyvä videonpätkä. Poika haukku tuolle 0,5cmx0,5cm kokoiselle porkkanakuutiolle, otti sen suuhunsa, räkäisi ulos ja räyhäsi. Välissä se hyppäsi liian korkealle eikä saanut enää tasapainoa takaisin, vaan mätkähti nenälleen lattialle. Tuo on aivan mahtava pieni pentu.

Koitan viikonlopun aikana laittaa kuvia koneelle, jos vaikka saisin sen porkkanavideonkin laitettua tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti