12.6.2011

Sain synttärilahjaksi uuden koneen ja taistelin 1,5h että saan kuvia koneelle. NO, loppu hyvin kaikki hyvin, mutta olisi ehkä pitäny kaks kertaa miettiä ennen kun vaihtaa pc:ltä mäkkiin.


Ollaan nyt sitten taas Oskun kanssa Suomessa, elokuun puoleenväliin asti näillä näkymin:) Uusimpia kuulumisia nyt tietenkin on meidän pentuagility, joka alkoi viime maanantaina. Meillä oli jo ennestään ikean leikkiputki, joten sen ison ja "aidon" putken kanssa ei ollut suurempia ongelmia. Osku ryntäsi sinne saman tien ja olisi mennyt itekseen uudelleenkin. Kotipihalla se juoksee putkea pitkin aina kun on vaan mahdollista. Huomenna sitten taas malminkartanoon treenailemaan. Uppsalasta olen jo löytänyt meille agikoulun, täytyy vaan odottaa, että niille tulee syksyn kursseille ilmottautumiset, että päästään mukaan!

Käytiin "uimassa" muutama päivä sitten tossa lähellä rantsussa. Osku inhosi vettä ja heti kun pääsi pois sieltä, niin loikkasi kuivalle hiekalle kierimään. Jossain välissä se löysi rantaheinikosta ihanaa mutaa. Äijä saikin pesun uintireissun jälkeen. Uimisen kuvasaldoa:



Selkä piti köyristää, ettei se vaan kastu

mutatassu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti