6.8.2011

Oskun tassu tulehtu tossa 3viikkoa sitten. Astunut varmaan keppiin tai johonkin ja nuoli sitten tassuaan niin että se oli koko vasen takatassu aivan punainen. Käytiin ensihätään ostamassa kauluri päähän, mutta herrapa oli ovela ja sai tassun suuhunsa kun istua pyllähti tiettyyn asentoon. Sit käytiin hakemassa tossu, antibiootti/kortisonivoide ja sideharsoa. Koko tassunparannusoperaatioon meni 100e mutta saatiin se vähän paremman näköiseksi viikossa:)

Sit olikin jo Erkkariaika, aamusta ajettiin Oskun kanssa hakemaan Nikke ja Oiva Espoosta ja sitten suunnattiin kohti Kaarinaa. Osku ei pärjännyt näyttelyissä kauhean hyvin, keltainen nauha sieltä tuli hammaspuutoksen vuoksi. Ei haittaa! Äijä on söpöin ja ihanin vaikka sillä ei olisi yhtä ainutta hammasta suussa:D

Nyt sitten ollaan mökillä lomailemassa ja huomenna on Kuopion KV. Saa nähdä miten selvitään. Mökkeily on ollut kivaa, ollaan kiivetty laskettelurinteet ylös kerran päivässä + mettälenkki ja sienimetsä. Yöt tuo nukkuu niin hyvin ettei mitään rajaa:) Alla kuvasaldoa.


Liito-orava Osku

Sisarukset tutustuu siskopuoleenPyllyt kasvattajaluokassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti